HATAY / PAYAS - Payas Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Payas Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Adres
KARŞI MAH. ŞEHİT YÜZBAŞI ALİ OĞUZ BUL. ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ B BLOK NO 20 PAYAS / HATAY
Vizyon
Özel gereksinimli bireylerin bilişsel, dil, kas, sosyal-duygusal, öz bakım ve günlük yaşam becerilerinde bağımsız düzeye gelebilmeleri için özel eğitim ilkeleri ve teknikleri doğrultusunda, bireysel farklılıklara uygun eğitim ortamları hazırlayan, bireyin özelliğine göre özel materyaller geliştirip, yetersizliklerine göre yeni programlar üreten, alanında iddialı bir özel eğitim merkezi olabilmektir.
Misyon
gelişimsel bozukluk, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, okul çocuklarının uyum sorunları, dil ve konuşma bozuklukları, işitme ve konuşma bozukluğu, özel öğrenme güçlüğü ve davranış bozuklukları vb. olan bireylere eğitim programları hazırlamak, fiziksel ve teknik donanımları kullanarak uygulamak; anne-babaları problem hakkında bilgilendirmek; psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti vermek; dinamik bir ekip çalışması ile çocukların ve ailelerin beklentilerini karşılayan hizmetleri en üst düzeyde tutmak hedefimizdir.
Ulaşım
Belediye Binası yanından hareket eden TÜTENBACA dolmuş güzergahı okulun önünden geçiyor.
Şehir